Спеціалізовані готелі для еротичних фантазій давно існують у багатьох країнах світу, окрім України. І так було до минулого року, поки в Києві не з'явився Cherry Twins – перший готель для рольових ігор. Новина облетіла всю країну. За рік це місце відвідали понад три тисячі пар. Готель – не лише втілює найбрудніші фантазії, але і допомагає парам краще пізнати і зрозуміти один одного. Були навіть випадки, коли одружені пари забирали заяви про розлучення після перебування в готелі.

Днями Cherry Twins відвідали українські зірки і блогери, а також журналісти "Знай.ua". Привід - святкування першого дня народження готелю. Рівно рік пройшов з його відкриття. Гості отримали унікальну можливість поглянути всі кімнати-фантазії. Кожна з них має свою тематику і створена для втілення плотських розрад.

Будуар королеви

Відомий український актор Дмитро Ступка, спадкоємець знаменитої династії, оцінив "кімнату домінаціі". Щоб екскурсія не прошла нудно, засновниця готелю Олена Соловйова підготувала сюрприз у вигляді перфоманса – п'ять тематичних постановок за участю акторів. Мізансцени відображували рольові ігри, чим розбурхували уяву глядача.

Дмитро Ступка у кімнаті домінації

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Співак Олександр Кривошапко заглянув в "кімнату тортур", де прикованого ланцюгами до ліжка парубка терзала блондинка. Артист весело коментував побачене.

Олександр Кривошапко у кімнаті тортур

Діва Монро зайшла в "готичний замок". Інтер'єр кімнати відповідав назві. Шкіра, батоги, килим, немов шкура вбитої на полюванні тварини, картини кровопролитних битв – темне і похмуре Середньовіччя.

Монро у готичному замку

Також гості побували у кімнаті-"будуарі королеви", в "мавританському гаремі" і "кімнаті допиту".

Вадим Яцун у кімнаті шибарі

Влад Іваненко у кімнаті допиту

Кімната тортур

Кімната допиту

Дехто просто фотографувалися на тлі інтер'єру кімнат, а сміливці зважилися відразу на експерименти. Так, дизайнер Серж Смолін заліз на гінекологічне крісло в "кабінеті лікаря".

Серж Смолін

На завершення екскурсії на гостей чекало шибарі-шоу від Івана Грашина - одного з найвідоміших в Україні майстрів мистецтва еротичного зв'язування.

Іван Грашин та його шибарі-шоу

"Знай.ua" вирішив ближче поспілкуватися з Іваном і дізнатися його думку про те, чому в Україні до цих пір немає подібних готелів, а шибарі не для всіх є доступною практикою.

"Освітою дітей, які зараз вже підлітки, займалися бабусі і дідусі з радянським вихованням. У радянському просторі секс був темою табу і, в принципі, не було такого поняття як сексуальна культура. Тому утворився такий соціальний стереотип, що секс – це погано і неправильно. У результаті люди не лише мають малу сексуальну культуру, але і не уміють спілкуватися з партнерами в таких питаннях. Людині легше обкласти триповерховим матом, чим сказати слово секс і щось сексуальне", - відзначив Іван.

Готель для рольових ігор, на думку Івана, розуміє під собою певний рівень сексуальної культури.

"Це і спілкування з партнером, і фантазія. В більшості випадків у людей з фантазією погано. З цим потрібно постійно працювати. У нас люди не звиклися працювати над стосунками. Їм простіше піти зрадити або просто розлучитися. Працювати над стосунками – це важко! Потрібно, щоб обидва цього хотіли, потрібно ходити до фахівців. Рівень спілкування між парами у нас низький - люди просто бояться що-небудь робити, розмовляти", - коментує майстер.

Шибарі - це еротичне мистецтво зв'язування мотузками

Він переконаний, що зараз в країні переломний момент.

"Момент, коли люди стають відкритішими в плані стосунків: готові слухати один одного, готові експерементувати, щось пробувати і не боятися якихось стереотипів. Я думаю, це розвиватиметься", - говорить Іван Грашин.

За фахом Іван фізіотерапевт, тому до техніки зв'язування мотузками як медитативного процесу він ставиться з упевненістю, маючи великий досвід роботи з людьми.

"Я відновлюю, реабілітую і лікую людей. Працюю з тілом постійно. Заняття шибарі – це один із способів допомагати людям. Ви навіть не уявляєте, як змінюється людина: стає відкритішою і чеснішою з собою в першу чергу, стає серйозною", - поділився майстер.

На питання, в чому ж краса шибарі, Іван відповідає: "Це міняє людей. Спочатку йде ефект відторгнення. Потім ми починаємо з людиною розмовляти. Потім людина приходить до мене на виступ, або на майстер-клас, заняття. Я бачу, як вони змінюються: починають слухати, міняти відчуття. Люди, які займаються шибарі і БДСМ-практиками, максимально відкриті один перед одним, це найчуйніші коханці. Вони слухають один одного. Вони довіряють один одному. Вони поважають один одного. Без цих основ неможлива жодна взаємодія".

Олена Соловйова, Іван Грашин и Галина Єлизарова

Сергій Гуман, Ярослав Губський та інші гості свята

Вадим Яцун та Монро

З відомих гостей також на святі були присутні В'ячеслав Соломка, дизайнер Серж Пайе, блогер Артем Травкін, письменник Антон Фрідлянд, фотограф Вадим Яцун, режисери Сергій Гуман і Ярослав Губський, головний редактор Playboy Влад Іваненко та інші зірки.

Артем Травкін

Антон Фрідлянд и Ганна Родіонова

В'ячеслав Соломка

Роман Мединський и Ольга Лаптева

Серж Пайе

Нагадаємо, раніше Оля Полякова розповіла про еротичний досвід у літаку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пугачова в кажаному міні показала рольові ігри з Галкіним.

Також "Знай.ua" писав, про які таємні бажання мовчать різні знаки зодіаку.