Знаменита співачка Алла Пугачова вважає за краще не публікувати у соцмережах подробиці свого особистого життя, але за неї це з задоволенням робить коханий чоловік Максим Галкін. Гуморист часто публікує в Instagram милі фото своєї сім'ї.

Нещодавно Максим показав, як Алла Борисівна збирається на шопінг з донькою Лізою. Варто відзначити, що на прогулянку 69-річна Примадонна вбралася дуже по-молодіжному: в коротку чорну спідницю, кофту і кепку. На питання Галкіна про те, куди вони з Аллою зібралися, Ліза відповіла, що вони будуть купувати подарунки для мами.

"Трохи сьогоднішнього єдиного мого повністю вихідного дня в лютого без зйомок і концертів. Гуляли з Гаріком. Ліза з мамою поїхали в магазин за подарунками для мене і Гаріка на 23 лютого. Коли я запитав у Лізи, куди вони, вона намагалася приховати, як могла, мета поїздки", - пише гуморист.

У коментарях шанувальники засипали сім'ю компліментами, особливо дісталося дітям - Лізі і Гаррі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"У вас дуже красиві і розумні дітки. І ви прекрасні батьки. Весь час дивлюся і радію за вашу сім'ю. Всіх вам благ", "Чудові дітки... Батькам миру і довголіття!", "Ліза чарівна! Великий конспіратор!", "Алла Борисівна чудово виглядає", "У Лізи явно співочий голос в маму. Вже чую силу. Мої вуха мене не підводячи", "Надзвичайно харизматична дівчинка... Гарік - веселий, завжди всім задоволений, щасливий хлопчик. Душа компанії... Татів улюбленець... Жарт... Обидва однаково улюблені!!!", - пишуть захоплені користувачі.

Нагадаємо, донька Пугачової Орбакайте висміяли за невдале фото.

Раніше Знай.uа повідомляв, Алла Пугачова підтримує Україну в контексті конфлікту з РФ. Таку думку висловив відомий український журналіст і телеведучий Дмитро Гордон в ефірі телеканалу "112".

Також Знай.uа писав, Алла Пугачова зізналася, що вже давно страждає на цукровий діабет. Для того, щоб довше жити, їй треба менше їсти.