Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних виходів у світ. Нещодавно співачка презентувала новий пікантний кліп на пісню "Playmate", який активно просуває у своєму Instagram. Однак цього разу Даша вирішила відійти від реклами власного кліпу і показала скромне фото, яке підкорило серця її шанувальників.

На фотографії, яка з'явилася в акаунті Даші Астаф'євої, вона постала на огляд публіки в скромному, але від того ще більше спокусливому образі. Даша зображена на тлі картини в кокетливій позі. Вона одягнена в довге в'язане плаття білого кольору, яке підкреслює ідеальну фігуру і пишний бюст. Цей наряд співачка доповнила чорними чобітками зі шнурками на високих підборах.

А ось на голові у Даші справжній "вибух" кучериків. Шанувальники припустили, що це перука, але виглядає її зачіска неймовірно ефектно. На обличчі зірки легкий макіяж з акцентом на губах, які Астаф'єва нафарбувала червоною помадою. Артистка як би звисока дивиться в камеру. У підписі до фотографії співачка написала: "Куделечні справи. Style @sl_ira_shop". Шанувальники в захваті від нової фотосесії Даші Астаф'євої та засипають зірку компліментами в коментарях. Багато відзначили витончену фігуру артистки, іншим сподобалася її незвичайна зачіска.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Дашка, яка ж ти крута, яка справжня", "Даша, моя дочка майже 16 років, хоче кучері, хоча від природи рівне волосся. Я готова піти їй на зустріч. Як ти зробила ці кучері, буду вдячна твоїй пораді", "Ах, яка гарна", "Красуня", "Кучеряшка-Дашка", "Зачіска просто вогонь", "Ох, Дарина, вогонь", "Даша, ти королева краси", "Імператриця", "Що за красуня", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно його піарить у своєму Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.uа" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.