Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, цього разу Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в компанії друзів, серед яких видно Дмитра Монатіка. Першого квітня танцюрист і співак Монатік відсвяткував 33-й День народження, з чим його привітала Лобода на своїй сторінці в соцмережі. Світлана опублікувала миле чорно-біле фото, на якому позує у відвертому вбранні з телефоном руках. Артистка зображена в момент фотографування Монатіка на телефон, а люди поряд з нею на фото роблять те ж саме. І всі вони на знімку мило посміхаються.

У підписі до фотографії Світлана Лобода залишила зворушливе привітання Дмитру Монатіку. "Для мене ти один з найталановитіших музикантів нашого часу. Хочу, щоб ти був щасливий! Нехай світ навколо тебе завжди #КРУЖИТ. Люблю, ціную, дякую за довгі роки нашої дружби. Завжди поруч. Твоя LO. @monatik_official", - написала Лобода. Судячи з усього, це привітання Світлана опублікувала з Лондона, де 31 березня відбувся її сольний концерт.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фоловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, її наряд і дружбу з Монатіком. У коментарях також згадали, що свого часу саме Дмитро написав співачці популярний хіт "40 градусів". Більшість також приєдналися до привітань Монатіка з Днем народження.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода знову втекла з Росії.