Легендарна американська співачка Мадонна планує виступити на пісенному конкурсі Євробачення в ізраїльській столиці. Відомо, що її присутність на заході обійдеться в один мільйон доларів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання YNet.

Мадонна
Мадонна

За інформацією журналістів, такий гонорар 60-річній артистці заплатить ізраїльсько-канадсько-єврейський мільярдер Сильван Адамс. На такий крок він зважився після переговорів з Ізраїльською компанією телерадіомовлення (IPBC), яка запропонувала йому стати партнером конкурсу.

Мадонна
Мадонна

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Варто нагадати, що в цьому році міжнародний пісенний конкурс "Євробачення", який в травні має відбутися у Ізраїлі, може зірватися через загрозу порушення безпеки. Про це стало відомо після інциденту 25 березня.

Так, у понеділок вранці з сектора Газа було випущено ракету, і вона потрапила просто в будинок в районі Шарон, в 17 км від місця проведення конкурсу, де проводяться роботи з облаштування залу і майданчиків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в США застрелили номінанта на премію Греммі - Репера Nipsey Hussle. Прикрий інцидент стався 31 березня. Популярний музикант отримав поранення в голову біля свого магазину одягу в Лос-Анджелесі.

Під час стрілянини постраждали ще дві людини. Нападників поки не затримали. Nipsey Hussle отримав кілька вогнепальних поранень, його госпіталізували до лікарні, там він і помер. Разом з репером у перестрілці постраждали ще дві людини – один з них знаходиться в лікарні, другий відмовився від лікування.

Нагадаємо, Лорак розлютила фанатів вульгарним фото: "Поїхала зозуля".

Як повідомляв Знай.uа Джамала зачарувала мережу неймовірним фото: така ніжна.

Знай.uа писав, MARUV підірвала уяву фанатів латексною "полуничкою": Пеппі Довга панчоха підросла.