Примадонна російської естради Алла Пугачова у всю готується до свого ювілейного концерту. У постановці неймовірного шоу їй навіть допомагають відомі хореографи.

Алла Пугачова відзначить своє 70-річчя в середині квітня. Артистка вирішила на круглу дату приготувати грандіозний концерт, хоча вона вже давно не виступає на сцені, а займається сім'єю.

Відомо, що квитки на концерт Пугачової були розкуплені на лічені години. А перекупники намагаються нажитися на даній події і підняли ціни на них до півмільйона російських рублів.

Тим часом сама співачка повністю занурена в підготовку до концерту. Хореографію для Пугачової ставлять Єгор Дружинін і Алла Духова, керівник балету "Todes".

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Ми працюємо з Аллою Борисівною не вперше. Радий, що вона залучила мене. З нею важко, суворо, але мені подобається", – пояснює Єгор Дружинін.

За інсайдерською інформацією Алла Пугачова контролює всі процеси майбутнього концерту. Так, вона займається музичними репетиціями, а також спілкується з декораторами та художниками.

Дружинін розповів, що шоу не перевантажене візуальними спецефектами і все виглядає дуже гармонійно.

"Ще питання, хто кому і що ставить. Коли справа стосується танців, Алла Борисівна сама часто показує рухи, і ми підхоплюємо", – розповів танцюрист.

Проте не всі з радістю сприймають майбутній концерт Пугачової. Деякі критики закликають не йти на концерт і констатують, що це лише жалюгідна пародія на колишній талант.

"Її останній нормальний живий концерт був 20 років тому. У неї вже давно немає голосу, це не спів. Сьогодні будь-який заспіває з вулиці", "70 років співачка не знайшла ні мудрості, ні доброти, нічого", – констатував музичний експерт.

Нагадаємо, сім'ю Пугачової страшна трагедія.

Як повідомляв Знай. ua, копія Пугачової стала зіркою модного показу.

Знай. ua писав, що дочка Пугачової розігнала дітей Кіркорова і Рудковської.