Легендарна радянська співачка Алла Пугачова вже через кілька тижнів повинна відзначити важливу дату. Примадонні стукне вже 70. З'явилася інформація, що Алла Борисівна в честь ювілею готує грандіозний концерт, квитки на який розкупили за лічені дні. Ціни на вхід досягають 500 тисяч рублів (приблизно 210 тисяч гривень).

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

За інформацією журналістів, члени родичі та близькі друзі прийдуть на концерт Пугачової за запрошеннями. Її колишній чоловік Філіп Кіркоров не пропустить цю подію, а от чи з'явиться інший екс-чоловік артистки, режисер Олександр Стефанович, велике питання.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кажуть, Примадонна сильно образилася на нього, коли вийшов фільм "Кураж", що оповідає про рудоволосої співачки, підозріло схожою на Аллу. Пугачова і Стефанович познайомилися завдяки поету-пісняру Леоніду Дербенева. Той запросив режисера в гості, повідомивши, що у нього вдома "одна талановита дівка".

"Я приїхав і побачив дуже струнку, руду, губастую, конопатую дівчинку, яка відразу ж стала тягнути ковдру на себе. Сіла за рояль, стала співати якісь пародії на Ротару, П'єху. Вона мене зацікавила, я запросив її в ресторан", – розповів Стефанович.

Вони почали зустрічатися, а потім оформили стосунки. Шлюб протримався чотири роки. До речі, Стефанович допомагав Пугачової стежити за фігурою. "Щоб привести її у форму перед важливими зйомками або виступами, я клав її в Інститут курортології на Новому Арбаті. І там досить успішно боролися з допомогою дієти і фізіотерапії з зайвою вагою, вона відразу ж приходила в форму", – пригадав колишній чоловік Примадонни.

Стефанович зазначив, що там поправляли здоров'я визначні партійні чини, причому безкоштовно. А режисерові доводилося щоразу давати хабар, щоб прилаштувати туди Аллу Пугачову.

"Був кумедний епізод, з цим пов'язаний. Коли ми почали розлучатися, сказали в суді, що більше не хочемо жити разом. Суддя каже:" Це, може бути, легковажне рішення. Може бути, вам потрібно подумати. Даю вам три місяці. Повинні бути серйозні підстави, щоб я вас розвела". Алла обурилася:" Які підстави? Він наді мною знущався! Він мене худнути змушував! "Суддя посміхнулася:" Мені б такого чоловіка...", - розповів Стефанович російським журналістам.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у вівторок, 26 березня, стало відомо про горе в сім'ї Алли Пугачової син її брата потрапив у лікарню після серйозного ДТП – його збила машина.

Нагадаємо, відтягнувся по повній: онук Пугачової розважився з красунею-моделлю подалі від зіркової бабусі.

Як повідомляв Знай.uа популярний український колектив заявив про розпад: їх любили мільйони.

Знай.uа писав, Пугачова змусила Галкіна робити Леонтьєву приємно в День народження: краще не придумаєш.