Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким відео. Знаменитість виставила бекстейдж зі зйомок для популярного глянцю Pink, ставши героїнею квітневої обкладинки з маленькими дітьми - сином Леоном і донькою Лаурою. Так, артистка позувала разом з малюками, забавно кривляючись і обіймаючись.

"Про майбутнє і минуле не журися,
Сьогоднішньому щастю ціну знай....", - лаконічно підписала Камінська. Фолловери залишилися в захваті: "Щастя в очах , щастя на обличчі у мами і дітей !!! Круто !!! 💗💗💗", "Як кошенята на маму-Кішку😻👍", "Які янголята 😍😍😍😍@babaslavka", "Які ж ви кльові 👍🏼", "Дітки такі симпатичні)))".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.