Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким відео. Знаменитість виставила смішний ролик, на якому спробувала пролізти в саморобну дитячу "халабуду" з коробки і подушки, однак її п'ята точка в якийсь момент застрягла в дверному отворі. Так, артистка зізналася, що у неї все ще "грає дитинство", тому вона частенько бере участь у забавах сина Леона і дочки Лаури.

"Скільки б років мені не було , в моїй Ж... завжди грає дитинство 😂", - пожартувала Камінська. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "😂😂😂😂😍😍😍😍Це так мило і потішно....👍👏🌞🤗💙💙💙", "Супер!Це справжні ігри з дітьми,адже і ми так дуркували раніше😂👌", "Кльова халабуда вийшла 👍😘", "Це добре коли з дітьми на одній хвилі", "В тісноті, та не в образі)) 💖".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.