Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська нещодавно відпочивала з сім'єю на островах в Об'єднаних Арабських Еміратах, звідки постила гарячі пляжні фото. Вона продовжує це робити навіть після повернення додому.

Так, на своїй сторінці в соцмережі зірка опублікувала саме такий гарячий знімок, зроблений на пляжі. На фотографії Слава Камінська постала на огляд публіки в спокусливому чорно-білому купальнику, який підкреслює підтягнуту фігуру зірки і її пружний бюст. Вона зображена як би крокуючи по піску, її волосся розпущене і майорить на вітрі, а на очах темні окуляри.

У підписі до фотографії Слава Камінська написала: "Знавцям «фотошопу» питання. Що я наробила?". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в Rixos Saadiyat Island. Фанати Слави Камінської в захваті від цього гарячого фото, і засипають артистку компліментами в коментарях. Багато захоплюються фігурою Камінської, адже вона мати двох дітей, хоча деякі також не виключають, що над тілом Слави попрацював її чоловік пластичний хірург Едгар Камінський.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Подовжила ноги на 25 відсотків", "Що за купальник?", "Зменшила в обсязі ноги й талію. А пляжі в Абу Дабі дійсно білосніжні", "Красуня", "Ноги подовжила", "Збільшили груди, що аж море поповзло", "Та яка різниця, головне, що красиво вийшло", "Судячи з тіні – це не ти!", "Красу нічим не зіпсуєш! Особливо на такому тлі", "Вибілила фон, підправила талію", "Поміняла фон з квартири на пляж?", "Вставила своє тіло на фон, можливо", "Тінь прикольна вийшла", "Ой, та скільки там того фотошопу", "Тінь смішна вийшла на фото", "Перенесла себе на цей пейзаж. Це не справжнє фото", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.