Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська частенько ділиться з фолловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська велика любителька селфі, але є в її записі і постановочні та професійні фотографії. Так, цього разу артистка опублікувала саме таке постановочне фото.

На знімку, який з'явився в записі Слави, вона позує в компанії свого чоловіка пластичного хірурга Едгара Камінського та їх сина. Все сімейство, за винятком дочки Лаури, позує на фото в пляжному вбранні. Слава Камінська постала на огляд публіки в спокусливому купальнику оригінального фасону біло-рожевого забарвлення з флористичним принтом. Її чоловік вийшов на пляж у синіх шортах, а дитина в трусиках і кепочці.

Судячи з геолокації, зіркове подружжя відпочиває на островах поблизу Абу-Дабі, що в Об'єднаних Арабських Еміратах. Фанати Слави Камінської в захваті від цього милого сімейного фото, і засипають артистку компліментами в коментарях. Багато захоплюються фігурою Камінської, адже вона мати двох дітей, хоча деякі також не виключають, що над тілом Слави попрацював її чоловік – пластичний хірург Едгар Камінський.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Гарненькі", "Класно, коли всі разом! А ще на морі!", "Які ви класні", "Красиві, щасливі", "Красива пара" "Навіщо так затирати фото? Все і так красиво", "Гарна сім'я", "Класні", "Лаура фотографує!", "Лаура за коктейлями побігла", "Найкрасивіша сім'я", "Ось вона, жіноча фігура! Нарешті, нормальна дівчина з родиною!", "Гарного відпочинку", "Купальник кльовий!", "Ви - прекрасні!", "Красивий Купальник, де такий взяти?", "Гарне фото", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото Слави Камінської.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.