Максим Галкін показав фанам нижню білизну і голий торс. Його тіло, побачили мільйони фанатів, Кіркорову після такого залишається нервово курити в стороні.

Максим Галкін – відомий артист і чоловік Алли Пугачової, який славиться своїм тонким гумором. Жарти пародиста завжди могли розсмішити навіть самий похмурий зал. Користувачі мережі поки не знають, чи це була запланована ця "акція" або ж виявилася випадковою помилкою. Рано вранці Максим Галкін прогулювався по своєму замку. Фанів вирішив потішити як завжди новою Stories і записав нове відео, яке згодом викликало бурхливу реакцію користувачів.

На кадрах чітко видно, як артист йде до вікна, відсуває штори в надії поділитися з фанатами чудовою погодою і настанням весни. Аж раптом, колиГалкін відсунув штори, шанувальники помітили, що у віддзеркаленні вікна чітко видно, що артист одягнений тільки в нижню білизну. Більшість шанувальників творчості Галкіна розгледіли, що на ньому були надіті одні лише стрінги. А дехто припустив, що то навіть не його труси...

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Така "помилка" ні краплі не засмутила фанів. Жінки були раді побачити тіло кумира. Деякі фанатки творчості 42-річного Галкіна досі прагнуть отримати його собі. Наразі, з моменту публікації Stories пройшла 1 годину. Поки невідомо, чи видалить гуморист "випадкову публікацію" або залишить її на загальний огляд. Користувачі мережі поки активно обговорюють казус:

"Стрінги Пугачової?", "Більше, ніж у Кіркорова", "Спалився і навіть не помітив", "Смішно, Макс, смішно", - коментують ситуацію користувачі мережі.

Нагадаємо, Кіркорова просувають у віце-президенти: ну і як вам такий "колір настрою".

Як повідомляв раніше Знай.uа модельєр Олександр Васильєв, який, до речі, дружить з Аллою Пугачовою, розкритикував і її фігуру і її стиль, пише Politeka.

Знай.uа писав про те, що шанувальники російського поп-короля Філіпа Кіркорова шоковані чутками про ймовірний замах на колишнього чоловіка Примадонни, який нібито організував її нинішній супутник життя Максим Галкін.