Російський поп-співак Філіп Кіркоров, який у себе на батьківщині називається поп-королем, може стати віце-президентом Євробачення. Таку пропозицію зробив член експертної ради з питань розвитку інформаційного суспільства при Держдумі Вадим Манукян. На його думку, Філіп - той, хто гідно виконає це завдання.

За словами Манукяна, якщо проросійські сили Латвії "Нова згода" переможуть на виборах до Європарламенту, що відбудуться 25 травня, то він готовий запропонувати посаду віце-президента Кіркорову.

Філіпа Кіркорова пропонують зробити віце-президентом Євробачення

Кіркоров давно став своїм на міжнародному музичному конкурсі. "Він людина з величезним досвідом, у тому числі в організаційному плані. Безмірно любить "Євробачення", багато разів брав участь в якості продюсера в цьому конкурсі", – пояснив співрозмовник "Дні.ру".

На думку Манукяна, навички Кіркорова допоможуть у координації роботи "Євробачення". "У цьому випадку нам з Філіпом вдасться сформувати потужну команду, яка не дозволить "Євробачення" впевнено розвиватися і залишити в минулому політичні скандали, які були з ним пов'язані", – повідомив Манукян.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Знай.uа писав - дочка Пугачової налякала особою: від одного погляду в жилах холоне кров.

Інші дітлахи пари 5-річні Ліза та Гаррі стали чи не популярніший самих знаменитостей, підкоряючи модні покази.

Як повідомляв раніше Знай.uа модельєр Олександр Васильєв, який, до речі, дружить з Аллою Пугачовою, розкритикував і її фігуру і її стиль, пише Politeka.

Знай.uа писав про те, що шанувальники російського поп-короля Філіпа Кіркорова шоковані чутками про ймовірний замах на колишнього чоловіка Примадонни, який нібито організував її нинішній супутник життя Максим Галкін.