Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість вирішила здивувати фанатів дуже незвичайним образом, танцюючи у вбранні з 90-х. Так, артистка приміряла коротку джинсову курточку з шипами, відверте боді персикового кольору та кольорові лосини, доповнивши образ плеєром і масивними навушниками.

"Ситуація - Дев'яності...", - пожартувала Єфросиніна. Фолловери не пройшли повз: "Вирізи купальника вище треба😂😂😘", "А де рожева жуйка?", "Спасибі, зарядили настроєм)))", "Спочатку мені здалося Демі Мур танцює😁❤️", "Тут ви схожі на Демі Мур!", "Маша,чи ти це?))))👍👏", "Сумки на підлозі не вистачає 😜".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.