Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість позувала в чорному латексному костюмі, який відмінно підкреслив її пишні форми. Так, артистка взяла участь у зйомках популярного бренду Carolina Lemke Berlin, рекламуючи стильні сонцезахисні окуляри. Образ Кім доповнила дуже довгим нарощеним волоссям і ботильйонами на підборах.

За 18 годин знімок встиг зібрати 770 тис. лайків і масу захоплених відгуків. Фолловери почали розхвалювати фігуру Кардашьян, зазначивши, що мама трьох дітей виглядає дуже гаряче. Були і ті, хто висміяв взуття і ноги світської левиці, назвавши її "курочкою". Також шанувальники відзначили схожість вбрання з Жінкою-кішкою і Дівчиною Бонда.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.