Буквально недавно Олена Кравець та інші артистки «Жіночого Кварталу» взяли участь у дуже відвертій фотосесії. Відповідні фотографії були опубліковані на сторінці студії «Квартал 95» у соціальній мережі Facebook.

На чорно-білому фото Олена Кравець позує в сукні з глибоким декольте, яке оголює її плечі і груди, а також вигідно підкреслює витончену фігуру.

«Краса врятує світ! Наші неймовірно ніжні дівчата з «Жіночого Кварталу» очами Марти Адамчук», — йдеться у публікації «Кварталу 95».

У свою чергу українці засипали Кравець компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Браво! Вийшло ну дуже красиво. Ви неодмінно повинні бути присутнім на дебатах кандидатів у президенти. Успіх команди ЗЕ забезпечений ;)», «Оленка! Божественна краса…все у неї є і розум. і чарівність…Дуже бажаю бачити Оленку міністром культури. Обов'язково! Удачі і Здоров'я миле створіння!!!», «У Олени — голлівудське обличчя, прямо кінодіва 50-60-х років — природна краса і харизма», «Кравець Красуня!» — написали в коментарях захоплені фанати.

Красота спасет мир! Наши невероятно нежные девочки из "Женского Квартала" глазами Марта Адамчук.😍

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Dinsdag 2 april 2019

Раніше ми писали про те, що українська гумористка, учасниця Студії «Квартал 95» Олена Кравець розповіла про обставини, які вплинули на її вибір - залишитися або завершити кар'єру.

Не так давно зірка Студії «Квартал 95» вдруге стала мамою – у актриси народилася двійня. За словами Олени Кравець, поява відразу двох дітей стало для неї з чоловіком досить несподіваною подією.

Нагадаємо, що студія «Квартал 95» завжди у свої виступах зачіпає дуже актуальні теми для українського суспільства. Цього разу вони представили мініатюру на тему сучасної поліції.

Як повідомляв портал Знай.uа, студія «Квартал 95» зняла смішний ролик, в якому висміяла ситуацію з виборами президента України в давньоримському стилі. Коміки переодяглися в тоги, а на головного героя почепили золотий вінець.

Також портал Знай.uа писав, що актриса студії «Квартал 95» Олена Кравець в інтерв'ю розповіла подробиці про те, як в її житті виник важкий вибір. Про свою першу вагітність вона дізналася на самому початку роботи в студії «Квартал 95».