Відома українська співачка Ані Лорак опублікувала відеозапис, який розбурхав цікавість шанувальників. Так, Лорак заінтригувала повідомленням про те, що за два тижні буде "нове життя".

Про це стало відомо завдяки повідомленню в Instagram співачки.

Після скандального розлучення до творчості і життя співачки прикута підвищена увага шанувальників і ЗМІ. Одна з найпривабливіших і голосистих виконавиць, переживши розлучення з чоловіком, з головою пішла в роботу, в шоу Diva, з яким їздить по російським містам.

Ані Лорак
Ані Лорак

Між виступами артистка примудряється зніматися, причому робить це зі своєю маленькою донькою Софією. А ще записує і презентує пісні.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нещодавно Ані представила композицію "Сон", яку шанувальники вважають автобіографічною. У ній є такі слова: "Я бачила сон, в якому вона цілує тебе, але так нечесно...". Кажуть, саме через зраду чоловіка Ані Лорак подала на розлучення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі Instagram артистка виклала коротеньке відео, на якому позує в загадковому образі. Цією публікацією артистка анонсувала нову пісню.

Варто нагадати, що відома українська співачка Ані Лорак підтвердила роман з російським артистом Сергієм Лазарєвим. Як відомо, нещодавно Ані Лорак офіційно розлучилася зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу. Причиною для цього стали численні зради чоловіка, одну з яких навіть вдалося зняти на камеру.

Нагадаємо, Ані Лорак спантеличила шанувальників фото з Києва: невже повернулася.

Як повідомляв Знай.uа Лорак розлютила фанатів вульгарним фото: "Поїхала зозуля".

Знай.uа писав, Ані Лорак разом з донькою показали, як вміють веселитися без Мурата: ваші гени, це відразу видно.