Відомий український ведучий, головний редактор чоловічого журналу XXL і новий герой культового проекту "Холостяк" Микита Добринін дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив гаряче фото зі спортзалу, засвітивши спортивне тіло. Так, артист прорекламував новий заклад своїх друзів, позуючи в боксерських рукавичках і демонструючи прес.

"Для тих, кому мало спорту в залі. Будемо збиратися і дивитися чемпіонати на величезних екранах, відзначати найкращі бої. А коли набридне, дістанемо рукавички і свій ринг влаштуємо👊🏼, місця там вистачить.", - поділився емоціями Добринін. Шанувальниці почали пускати слинки: "Красунчик❤️", "В очах стільки запалу і напористості🙈", "🌞🌞🌞Здорово!!!Чоловічий підхід))", "Неймовірний👍🏻🔥😻", "Красунчик. Тобі личить💋", "Оххх, цей погляд 🔥".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що культовий глянець Forbes опублікував рейтинг молодих мільярдерів. Так, наймолодшим холостяком виявився норвежець, 25-річний Густав Магнус Вітзе.

Також завидний «Холостяк» Микита Добринін розкрив таємниці особистого життя і пояснив, чому прийшов на проект.

А ще скандальний російський співак Єгор Крід став об'єктом насмішок в мережі.