Головний холостяк України Микита Добринін дав розгорнуте інтерв'ю, в якому розповів про минулий шлюб і причини участі в популярному проекті "Холостяк".

Добринін розповів, що довгий час йшов до того, щоб стати успішним у своїй кар'єрі. Проте він розуміє, що для нього щастя полягає не тільки в кар'єрі, роботі і грошах і прийшло усвідомлення того, що Микита потребує турботи і тепла.

Холостяк зізнався, що в першу чергу звертає увагу на посмішку і очі дівчини. Так він відразу намагається зрозуміти настрій дівчини.

Микита у дівчат дуже цінує почуття гумору, яке моментально може показати, про що вони думають. Крім того, йому подобається, коли у дівчини гарний апетит і вона не соромиться цього замість того, щоб розповідати про харчування кульбабами і водою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Проте є і то в поведінці дівчат, з чим Добринін не стане миритися. Так, він не терпить лицемірства і не розуміє, коли дівчина підтакує чоловікові тільки заради того, щоб він був задоволений. І дуже цінує, коли дівчина має свою думку.

Крім того, Микита зважився розповісти про своєму першому шлюбі. Два роки тому він розлучився з дружиною Женею, з якою вони були разом 4 роки. Він зізнався, що рішення про розставання було обопільним і вони мали принципові розбіжності. Зараз вони можуть спокійно спілкуватися, але минулих почуттів не повернути.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" зізнався, що думає про українських дівчат. Відомий грузинський холостяк увірвався в український шоу-бізнес і щільно засів у ньому.

Як повідомляв Знай. ua, "Холостяк" Добринін поділився найпотаємнішим. Микита Добринін поділився улюбленими книгами і розповів, що його надихає.

Знай. ua писав, що Камінська влаштувалася свахою на "Холостяк-9". Камінська влаштувала справжній допит учасницям-красуням.