Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Нещодавно знаменитість літала в Лос-Анджелес на три дні, щоб привітати старшу дочку Соню з 18-річчям. Так, артистка виставила яскравий кадр, сидячи в червоному кабріолеті Merсedes і запропонувала шанувальникам написати свої асоціації.

"Замальовка: Блондинка і Мерседес ❤️🖤
Але ви можете написати свої асоціації 😎", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "Веруня, Ти і на велосипеді з квіткою виглядала як КОРОЛЕВА!🔥💯👌😍", "Викрасти за 60 секунд", "Така промениста) Від фото віє теплом)", "Куди їдемо??? Шикарна дівчина 😂", "На будь-якому виді транспорту виглядаєте просто чудово💖💖💖".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.