Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Нещодавно знаменитість взяла участь в розкішній фотосесії для глянцю "ОК" разом з найкращою подругою, популярною моделлю Оленою Перміновою. Так, артистки позували у відвертій білизні і чорних колготках, а Віра показала невеликий веселий уривок з бекствейджа.

"Весна шепоче 🌷
Тому я на початку квітня відразу на декількох обкладинках ⚡️Ось як ми знімали нашу обкладинку для @okmagazine_ru з коханою @lenaperminova 💕 !!! Спасибі @Vadim_vernik за таку ідею 😘 всі фото - в журналі 🔥 ", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "❤️❤️👏🏻👏🏻👏🏻 Суперська зйомка!!!!!🔥", "Оце ноги👍😊❤️", "Просто космічні🔥🔥👍👍❤️❤️❤️🙏🙏🙏!!!Обожнюю!!!!", "цією красою можна милуватися вічно)", "Схожі такі)💕".

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.