Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка давно живе і активно працює в Росії, заявила, що найближчим часом планує стати мамою. Про це передає Clutch.

Як відомо, екс-учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра" перебуває в офіційному шлюбі з продюсером Костянтином Меладзе. Подружжя пов'язують багаторічні стосунки, але спільних дітей у них немає. Враховуючи те, що Брежнєва і Меладзе люблять тримати своє особисте життя у таємниці, фанати вирішили, що про вагітність співачки зможуть дізнатися у останній момент.

Проте, днями Брежнєва приголомшила підписників зізнанням. На своїй офіційній сторінці в Instagram вона розповіла, що хотіла б знову стати мамою. Причому не раз!

"Це справжнє щастя і чудо. Тільки нам це щастя дала природа..", — поділилася 37-річна Віра Брежнєва.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що у Віри є дві доньки від попередніх шлюбів. 17-річна Софія народилася від Віталія Войченко, а 10-річна Сара від бізнесмена Михайла Кіпермана.

Раніше повідомлялося, що Віра Брежнєва розповіла, що не вважає і ніколи не вважала себе українською артисткою.

За її словами, вона не розуміє, навіщо приписувати ці географічні приналежності, якщо вона виступає в різних країнах. Про це Віра сказала в інтерв'ю російському шоумену В'ячеславу Манучарову.

"Я українською співачкою не була, тому що я не брала участь в жодній "Пісні року", або що. Так вийшло, що мене сама Україна не сприймала українською співачкою. Плюс вважається, що для того, щоб бути українською співачкою, у тебе повинні бути пісні українською мовою. У мене їх немає".

Нагадаємо, Віра Брежнєва похвалилася розкішним образом у довгій сукні, а фанати унюхали дещо ще.

Раніше Знай.uа повідомляв, Віра Брежнєва похвалилася дуже ніжним селфі.

Також Знай.uа писав, Брежнєва не витримала і розкритикувала сучасних дівчат, чим викликала бурю обурення від підписників.