Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий кадр ще до вагітності та пологів і зізналася, що дуже сумує за серфінгом. Так, артистка поскаржилася, що не стояла на дошці рік, а сам спорт діє на неї, як віддушина.

"Сказати , що я сумую за серфінгом - нічого не сказати 😭😭😭 Я не стояла на серфі рік, а адже це спорт - моя віддушина, тільки тут можна повністю з'єднатися зі стихією ❤️❤️❤️ Мої улюблені серфспоти - Балі і Лос Анджелес.", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Ого, а де груди?як ніби тіло від іншої людини", "Значить у вас не свої груди?", "Правда, а де груди?", "Сісі де???😁", "Груди груди груууди в студію😂😂😂😂де вони?", "А нікого не збентежило, що тіло і голова від різних людей?!🙈 невдалий фотошопик😝".

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.