Відома українська співачка Настя Каменських знову потішила армію шанувальників фотографією, на якій зображено її розкішні форми у "голій" мереживній білизні.

Українська красуня попозувала у ванній навпроти дзеркала. Про це стало відомо завдяки свіжій публікації Насті в Instagram.

Варто зазначити, що багато її шанувальників прийшли у захват від такого розкутого образу. Під фото шанувальники залишили масу компліментів. Зазначимо, що в числі тих, хто похвалив співачку, і її ймовірний коханий, репер Потап. Музикант залишив під фото смайлик у вигляді сердечка.

Також знайшлися і ті, хто виступив проти подібних фото. Зокрема, крім відвертості і прозорої білизни Каменських, деяким її фоловерам не сподобався той факт, що Настя позувала у ванній кімнаті на фоні туалету.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Варто нагадати, що українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, яка привертає увагу шанувальників до реміксу своєї іспанської пісні Peligroso.

На знімку, який з'явився на сторінці Каменських, вона постала на огляд публіки в чорних лосинах і темній туніці на бретельках. До речі, як видно на фото, одна бретелька як би випадково злетіла з плеча. Волосся зірки зібрані у недбалий пучок на маківці, а на її обличчі легкий макіяж. Настя фотографує себе в дзеркало на телефон, при цьому прихильники помітили легкий безлад, який панує в кімнаті.

Нагадаємо, гола Каменських змусила серце Потапа битися частіше: яка сексі-худенька.

Як повідомляв Знай.uа Каменських зачарувала нескінченними ногами в блискучому міні: дикий ангел, чудова.

Знай.uа писав, Каменських і De La Ghetto не можуть поділити мільйони, всьому виною гарячий хіт.