Музикант і продюсер Олексій Потапенко (Потап), якого останнім часом підозрюють у романі і навіть одруженні зі співачкою Настею Каменських, не соромиться робити відверті зізнання. Судячи з того, чого Потап нарозповідав журналістам останнім часом, артист ну ду-у-у-уже любить секс. І займається ним в усіляких обставинах, позах і комбінаціях.

Потап прийшов на програму "Слава+", яку веде Слава Дьомін, у супроводі своєї групи Mozgi. Звісно ж, ведучий не втримався, щоб не влаштувати бліц-опитування "Було чи не було" і не поставити Потапу кілька пікантних питань про сексуальне життя.

Виявилося, що у Потапа все було. І секс утрьох, і свінгер-паті. Правда, щодо останнього не можна сказати однозначно, так як на питання про свингерских вечірках артист відповідав ухильно. Він підняв відразу дві таблички - і "було", і "ні".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Як раніше писав Знай.uа, Потап вже розповідав про секс. Він розповів журналістам про свій найекстремальніший досвід в ліжку, який був насправді далеко за межами ліжка.

"Я тут в гримерці в минулого року займався сексом з однією артисткою, використовуючи премію YUNA, статуетку", заявив Потап. Відео він також опублікував на своїй сторінці в Instagram. У коментарях передплатники сміються над ситуацією і гадають, хто ж ця загадкова артистка.

Раніше Знай.uа повідомляв, під час 3-го випуску 9-го сезону шоу "Голос країни" відомий український продюсер і репер Потап раптово підколов нового тренера проекту Дана Балана.

Знай.uа писав, у неділю, 4 лютого, в ефір вийшов новий випуск проекту "Голос країни". У ньому Дан Балан розповів, що відчув, коли вперше побачив Тіну Кароль. Варто зазначити, що співак явно відчуває симпатію до української красуні.