Українська співачка Настя Каменських дала інтерв'ю в ході зйомок у програмі Маші Єфросиніної "Іспит", яке опубліковано на YouTube. У ньому співачка відверто зізналася, що готова почати серйозні стосунки: "Зараз я вже підходжу до того, що мені просто хочеться сім'ї. Це якийсь новий етап. Раніше я говорила, що хотіла б стати мамою, але тепер розумію, що не була насправді готова, була дитиною. Зараз мені 31 рік, а мені здається, що 21. Я тільки починаю дорослішати, щоб завести сім'ю".

Також співачка розповіла, що зміни, які відбудуться з фігурою під час вагітності, її абсолютно не лякають: "Мене ніщо не зупиняє перед народженням дитини. Я навіть думала про те, що якщо вже так станеться і я завагітнію, то чудо-техніка мені допоможе. Зараз можна назнімати все, що завгодно, так що це взагалі не є проблемою".

Настя Каменських

Що стосується обранця, то говорити про нього що-небудь Каменських не поспішала: "Можу сказати, що відносини — це дуже велика робота".

Варто нагадати, що з 2018 року Настя Каменських виступає під ім'ям NK, в період з 2006-го і до кінця 2017-го вона співала в дуеті з Олексієм Потапенко (Потап). Нерідко можна зустріти інформацію про те, що між Потапом та Каменських роман, однак самі виконавці цю інформацію ні разу не підтверджували.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярна українська співачка Настя Каменських нерідко радує армію шанувальників знімками, на яких найчастіше демонструє свої спокусливі форми. На своїй недавній публікації вона позує в "голій" мереживній білизні, знаходячись у ванній навпроти дзеркала

Як повідомляв портал "Знай.uа": Настя Каменських останнім часом разюче змінила образ і сильно схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість разом з латиноамериканським виконавцем De La Ghetto випустила відвертий кліп-ремікс на популярний хіт "Peligrоso", після чого артистка виставила фото, на якому позує в коротенькій сукні з глибоким декольте в оточенні свічок.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, якою привертає увагу шанувальників до реміксу своєї іспанської пісні Peligroso.