Лікарі російської співачки Юлії Началової розповіли більше подробиць про здоров'я артистки безпосередньо перед смертю, коли її стан був просто критичним.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Як раніше повідомлялося, Началову підкосила невелика гангрена на нозі, яку неможливо було вилікувати стандартними препаратами з-за хвороби нирок.

Лікар співачки Василь Шуров розповів, що смерть Юлії - це, на жаль, прикрий збіг обставин, у цьому не варто когось звинувачувати, сама артистка також вірила у своє зцілення та ніяк не чекала такого повороту подій. Однак організм здався надто швидко.

Началова

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Крім інших проблем зі здоров'ям, за словами лікаря, у співачки була подагра, яка викликала появу так званих тофусів (вузликових утворень). Вона постійно страждала через запалення в суглобах на її руках. Тому співачка приховувала своюхворобу під елегантними рукавичками, видаючи цей трюк за сценічний образ.

артистка

Також медики поскаржилися на те, що Началова в юності припустилась багатьох помилок, вона просто нехтувала власним здоров'ям. Так, наприклад, співачка неодноразово зверталась до пластичних хірургів. Загалом відомо про дві операції.

Спочатку вона збільшувала груди за допомогою силікону, а потім імпланти, які не приживались, змушена була видаляти через інфекції. Відбулось зараження крові, воно стало серйозним ударом по нирках.

Нагадаємо, колишні чоловіки Началової зчепилися за її спадщину.

Як повідомляв Знай.uа сім'ю Началової втягнули в гучний скандал.

Знай.uа писав, экс-чоловік Началової вперше озвучив причину розлучення.