Режисер скандального документального фільму "Залишаючи Неверленд" визнав, що один з ключових моментів історії жертви Майкла Джексона може бути неправдою. Герой фільму Джеймс Сейфчак стверджує, що піддавався розбещенню з боку Джексона з 1988 по 1992 роки, а серед місць, де у них були статеві акти, називає залізничний вокзал Неверленд. Проблема в тому, що тоді цей вокзал не існував: його будівництво було схвалено у вересні 1993 року, а сам об'єкт закінчений у 1994-му, про що повідомляє Daily Mail з посиланням на біографа співака Майка Смоллкомба, що має на руках офіційний план будівлі вокзалу. Тим не менш, режисер не вважає, що це робить всі свідчення Сейфчака помилковими. За його словами, Джеймс міг переплутати дати, а розбещення цілком могло тривати до того року, в якому був побудований вокзал.

Крім того, у біографа співака виникло питання до другого герою стрічки, Вейді Робсона: у фільмі він стверджує, що вперше піддався насильству, залишившись наодинці з Джексоном, коли вся його родина поїхала на екскурсію в Великий Каньйон. Однак мати Уейда двічі (в 1993 і 2016 роках) давала свідчення про те, що у подорож вони поїхали всією родиною, включаючи її сина.

Раніше повідомлялося, що недавно на екрани вийшов скандальний документальний фільм "Залишаючи Неверленд", який викликав справжню бурю в ЗМІ. У стрічці двоє чоловіків розповіли про те, що Майкл Джексон насправді був педофілом, і протягом багатьох років розтлівав їх. У той же час родичі музиканта горою стали на його захист.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Так, племінниця поп-короля, 37-річна Бренді Джексон розповіла, що протягом 9 років зустрічалася з одним із обвинувачів дядька, Вейдом Робсоном.

В шоу The Kyle and Jackie O Show родичка співака заявила, що Робсон бреше, оскільки за роки їх відносин він ні разу не згадував про насильство з боку Джексона.

Нагадаємо, російська співачка Слава залишила скандальний коментар з приводу сексуальних уподобань Джексона.

Раніше Знай.uа повідомляв, Глюкоза відреагувала на скандал навколо збочень Майкла Джексона.

Знай.uа писав, у Лондоні вирішили демонтувати двометрову скульптуру Джексона біля Національного музею футболу.