Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в об'ємній шубі насиченого червоного кольору. При цьому під шубою у Лободи яскраве жовте плаття з дуже глибоким декольте, в якому вона вже не раз виходила на сцену. Волосся співачки розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж і дивні крихітні окуляри. Світлана запустила руки з безліччю перснів у волосся, а на її шиї кілька ланцюжків, вона не дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Світлана Лобода повідомила про останній концерт в Європі. "Сьогодні відбудеться фінальний концерт в цьому блоці Європейського туру #SuperStarShow. #Vienna #WienerStadthalle. At 8 pm", - написала артистка. Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фоловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, її вбрання і майбутній концерт.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Нереальна", "Пора додому!", "Світлана, коли ж вийде новий альбом, немає сил чекати", "Найкрасивіша, просто бомба", "Після Європи куди?", "Лобода Сергіївна, це круто", "Ми Вас чекаємо вже", "Залишився рівно місяць до концерту. Шалено чекаю", "Яка гарна", "У мене вже немає слів, щоб описати яка ви красива", "Хорошого концерту, моя принцеса", "Як завжди, фото супер", "Чекаємо з нетерпінням", "Блін, яка ти красива", "Хорошого концерту", "Фантастична!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.