Епатажна українська співачка MARUV, яка вирішила відмовитися від "Євробачення-2019", 5 квітня була помічена на церемонії нагородження музичної премії "ЖАРА Music Awards" в Москві.

Крім неї, в Москві також нагородили Ані Лорак за перемогу в одній з номінацій.

Російські ЗМІ опублікували в Instagram кадри з концерту MARUV на церемонії. Вона заспівала хіт "Siren Song". Саме цією піснею вона повинна була виступити на "Євробаченні".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Ані Лорак, у свою чергу, перемогла в номінації "Найкраще шоу", завдяки епатажному шоу Diva

Варто нагадати, що Відома українська співачка Ані Лорак опублікувала відеозапис, який розбурхав цікавість шанувальників. Так, Лорак заінтригувала повідомленням про те, що через два тижні буде "нове життя".

Про це стало відомо завдяки повідомленню в Instagram співачки.

Після скандального розлучення до творчості і життя співачки прикута підвищена увага шанувальників і ЗМІ. Одна з найпривабливіших і голосистих виконавиць, переживши розлучення з чоловіком, з головою пішла в роботу, в шоу Diva, з яким їздить по російським містам.

Ані Лорак
Ані Лорак

Ще ми писали про те, що В 2019 році міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2019 пройде в Тель-Авіві Ізраїлю. Організатори оголосили порядок, в якому виступатимуть конкурсанти.

Перший півфінал відбудеться 14 травня, а другий – 16 травня. Переможця міжнародного конкурсу визначать на гранд-фіналі 18 травня.

Організатори конкурсу вже визначили, в якій послідовності виступлять учасники першого півфіналу. А також опублікували таблиці із послідовністю виступів у другому півфіналі.

Організатори Євробачення оголосили порядок виступів учасників у півфіналах "Євробачення 2019". Так, перший півфінал відкриє представниця Кіпру Tamta, другий – конкурсантка від Вірменії Srbuk.

Нагадаємо, MARUV станцювала перед Корольовою і Басковим

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак у відвертому вбранні запалила на червоній доріжці

Також Знай.ua" писав про те, що Ані Лорак підтвердила роман з Сергієм Лазарєвим