Відомого російського актора Дмитра Харат'яна ледь не довела до смерті глибока депресія на фоні алкоголізму. Про це він розповів в інтерв'ю російським ЗМІ.

Він зізнався, що йому нічого не допомагало, він пив і буквально не бачив сенсу прокидатися вранці.

"Мені нічого не допомагало. Я тоді ще до лікарів не звертався. Хоча даремно, треба звертатися насправді до психотерапевтів. Не треба цього соромитися. Це вже теж досвід. Я не хотів прокидатися. Я розумів, що ранок. І я... знову закривався ковдрою і казав: "Я не хочу, не хочу це життя", – розповів він.

Артист зазначає, що в той момент у нього опустилися руки і настала повна апатія. Йому нічого не хотілося робити. Харатьян зізнається, що в той момент він бажав лише закритися і "як би заснути".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Але це не смерть. Це повне звільнення від зовнішнього світу. Я доходив до краю кілька разів. Я реально не просто депресією доходив, а просто алкоголем доходив", – зізнався актор.

При цьому "Народний гардемарин" всієї Росії, актор Дмитро Харатьян опинився в базі сайту "Миротворець". Його ім'я порапило в "чорний список" за те, що він неодноразово порушуючи закони України, приїжджав до окупованого Криму, починаючи з березня 2014 року.

"З 7 квітня 2014 року Харатьян Д. В. ведучий телевізійного проекту "Острів Крим" на ОРТ. Навесні 2014 року було помічено на території Академії ВМС України в м. Севастополь (фото з колишніми курсантами та офіцерами). У серпні-вересні 2015 року зустрічався з Філонова Андрієм Володимировичем (головою адміністрації м Євпаторії)", – йдеться на сайті.

Нагадаємо, помер культовий український режисер.

Як повідомляв Знай. ua, старий Газманов "похуліганив" з дружиною в окупованому Криму.

Знай. ua писав, що путінський бомонд висадився в Криму.