Популярна українська співачка Наталія Могилевська під час своїх виступів робить акцент не тільки на вокалі, але і на цікавих танцювальних постановках. З недавнього часу в цьому їй допомагає новий партнер.

Шанувальники звернули увагу, що під час концертів поруч з нею постійно знаходиться новий учасник колективу. Могилевська у своєму Instagram вирішила познайомити фанатів з новим партнером.

"На численні прохання представляю Вам мого чудового партнера. Олексій Бусько. Виконавець головних ролей "Київ Модерн-Балет" театру Раду Поклітару, артист балету, актор фільмів і перфомансів швейцарського балетмейстера Томаса Мэтлера, Викладач кількох сучасних напрямків танцю і постановник Київського Хореографічного Училища, Татра Опери та Балету і легендарного Маріїнського Театру в Пітері", - пояснила Могилевська в публікації.

Могилевська з партнером

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка опублікувала фото, зроблене під час її весняного туру. На ньому артистка одягнена в незвичний, "мішкуватий" одяг: довгу спідницю і білий светр. Варто відзначити, що на одному з фото Могилевська високо підняла ногу, продемонструвавши користувачам відмінну розтяжку.

Передплатники не пройшли повз її дивного вбрання, і почали активно обговорювати його в коментарях.

"Боже, в такому вбранні і на ринок соромно вийти", "Мода, мода, шо ти робиш", "А з одягом вийшло,з миру по нитці! Виглядає жахливо.Може все інше рятує, але зовнішній вигляд бажає бути приглядней.. Око ріже, правда…", "Що це за одяг? Наталя, ви мене розчарували", "Секонд хенд плаче за нею", "Волочкової далеко до такої розтяжки".

Нагадаємо, постаріла Могилевська налякала шанувальників.

Як повідомляв Знай. ua, Могилевська перетворилася в "жебрака", фанати не вірять очам.

Знай. ua писав, що Могилевська терміново виїхала з Києва.