Відома українська співачка Наталія Могилевська під час виступу у Мелітополі вирішила спробувати розшукати родичів.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Варто відзначити, що під час однієї з пауз вона звернулась до зали та розповіла, що розшукує родичів. Співачка відзначила, що її мати Ніна Петрівна Панайотова родом з болгарського села біля Мелітополя.

У залі навіть виявився однофамілець матері артистки. Могилевська попросила його залишити свій номер телефону.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше повідомлялось, що відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно ми розповідали, що артистка кардинально змінила імідж, тепер же вона похвалилася важливим досягненням. Як виявилося, на сторінку Наташі в Instagram підписалися вже 900 тисяч фоловерів, і скоро їх буде мільйон.

На своїй сторінці Могилевська опублікувала нове фото в стильному образі, а в підписі до нього вона подякувала своїх фоловерів. На знімку Наташа Могилевська позує в білому мереживному топі, але він майже повністю прикритий об'ємною білою блузою. При цьому на її очах оригінальні сонцезахисні окуляри, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії артистка написала слова подяки.

"Нас 900 тисяч! Ура! Мої улюблені і найкращі! Я вдячна кожному з вас за роки любові і підтримки! Спасибі, що не залишаєтесь байдужими, відгукнулися на мої думки, почуття, бажання і події життя. Мені дуже приємно спостерігати за всіма вашими коментарями, радіти вам, вашим думкам і впізнавати вас навіть через екран телефону! Скоро нас буде 1 мільйон. Чого б вам хотілося від мене в честь цього, як відзначимо подію? Пишіть свої пропозиції в коментарях. Найцікавіші варіанти я обов'язково виконаю. Готові? Поїхали", - написала Могилевська.

Нагадаємо, Каменських, Кароль, Лорак та інші зірки, які вічно худнуть та гладшають.

Як повідомляв "Знай.ua", Могилевська в дивному вбранні розважилася з молодим хлопцем прямо на сцені.

Також "Знай.ua" писав, що солістка KAZKA виправдалася за невдалий виступ на Нацвідборі.

Україна втрачає репутацію: Рибчинський про скандал на Євробаченні та закон про мову