Школярі з Іршави, Закарпатської області переспівали пісню Скрябіна "Мам" та зняли власний кліп до 8-го березня, повідомив Сіріус.

Участь у зйомках брали двоє хлопців та шестеро дівчат. Допомагали батьки. Що вийшло – дивіться.

Раніше ми писали, що чотири роки тому, на початку лютого Україна втратила свого "правдоруба", людину, яка завжди говорила все, що думає. Батьки Андрія Кузьменка, лідера гурту "Скрябін", досі вірять – син поруч, він спостерігає за ними з небес, і навряд чи хотів би бачити на очах рідних сльози.

Кузьма Скрябін
Кузьма Скрябін

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

З особливою теплотою його згадує тато. Віктор Кузьмич зізнається: коли Андрій загинув, здавалося, що все це жахіття не закінчиться ніколи. Але довелося змиритися і далі жити із цією втратою. Жити так, як того хотів син.

Сниться Кузьменко-молодший тільки мамі, татові – ні. Віктор Кузьмич припускає: це тому, що він рідко навідує його могилу.

Андрій Кузьменко, лідер українського гурту "Скрябін"
Андрій Кузьменко, лідер українського гурту "Скрябін"

Також ми писали, що українська група "Скрябін" випустили нову пісню "Сонце замість шапки" з голосом лідера Андрія Кузьменка, який розбився в аварії в 2015 році.

В колективу збереглися невидані аудіо і тексти пісень Кузьми Скрябіна. Це робочі начерки на комп'ютері музиканта або навіть демо-записи, з яких потім виходили пісні.

Одна з таких записів виявилася цілком хорошої якості. Учасники групи перетворили її в повноцінну композицію, а ще один куплет заспівала бек-вокалістка групи Ольга Лізгунова.

Андрій Кузьменко, лідер українського гурту "Скрябін"
Андрій Кузьменко, лідер українського гурту "Скрябін"

Раніше повідомлялося, що після трагічної загибелі Андрія Кузьменка, лідера групи "Скрябін" фанати досі не можуть повірити, що легендарного музиканта немає. Однак, основне нагадування про нього – красуня-дочка Марія-Барбара Кузьменко.

Як відомо, з мамою Марії-Барбари Кузьма прожив понад 20 років. Свою єдину дочку він любив називати Басею.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що легендарного музиканта Кузьму Скрябіна увічнили в гігантських масштабах.

Нагадаємо, Могилевська не на жарт налякала фанатів.

Як повідомляв Знай.uа, партнер Могилевської таємно розписався.