Знаменита українська співачка Наталя Могилевська презентувала свій новий кліп, який присвятила своєму другові Андрію Кузьменко. Під роликом в мережі повідомляється, що ідея створення цієї роботи належить самій артистці і її подрузі Ользі Навроцькій. На думку знаменитостей, цей кліп допоможе сказати Кузьмі те, чого він вже ніколи не зможе озвучити. Відео Могилевська виклала на Youtube.

"Я хочу подякувати українську пресу, безпосередньо журналістів за приголомшливу реакцію на пісню Personal Jesus і дуже зворушливі заголовки після прем'єри пісні. За всю кар'єру в шоу-бізнесі я не пам'ятаю такої реакції ні на одну з своїх пісень. Я рада знати, що у сфері шоубізу України мене оточують відкриті серця. Я хочу жити в такій Україні, і я вірю, що Кузьма молиться за нас", – розповіла Наталя Могилевська.

Відзначимо, в мережі із захопленням сприйняли цю роботу, зазначивши, що багатьох дуже зворушив цей ролик.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Вже бачила прем'єра цієї пісні, на "Танцях з зірками", можу сказати одне, закохалася в цю пісню на все життя. Спасибі Вам, Наталія Олексіївна, за пам'ять, за Кузьму...", "Спасибі Вам! Він назавжди в нашому серці займає особливу нішу", "Дуже душевно і зворушливо..", "Душевно, до сліз", "Йдуть кращі... благородні... розумні... порядні... Світла пам'ять. Дякую Наталі за пісню велике".

Раніше ми повідомляли, що відома українська співачка Наталя Могилевська показала шанувальникам спільну фотографію з Кузьмою, яку зробили вже досить давно під час зйомок однієї з телепередач.

Могилевська опублікувала фото в Instagram, і додала, що записала пісню, яку присвятила Андрія Кузьменка. Варто відзначити, що композиція з'явиться в ефірі 2 вересня.

Нагадаємо, лідер групи "Скрябін" співак Андрій Кузьменко загинув 2 лютого 2015 року в автокатастрофі. Артист повертався додому після ювілейного концерту в Кривому Розі. Рівно за день до смерті співак презентував новий відеокліп на пісню "Дельфіни".

Нагадаємо, Могилевська розповіла, якою буде в 80.

Як повідомляв Знай.uа, Могилевська віддала українцям особистий лист Кузьми.

Знай.uа писав, партнер Могилевської став татом.