Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість взяла участь в інтерв'ю Андрія Малахова "Прямий ефір", запросивши телеведучого до себе додому. Так, артистка зробила серію кадрів з Малаховим буквально у всіх кімнатах особняка, нагодувавши його вечерею і виставивши напоказ покалічені ноги з яскраво-оранжевим педикюром. Варто зазначити, що за кілька тижнів до цього Анастасія давала інтерв'ю не менш скандальній Ксенії Собчак для "Обережно, Собчак!", яке вийшло дуже провокаційним.

"У мене вдома був прекрасний гість. Андрій Малахов @malakhov007 Ми записали програму про моє життя. Ефір на Росія-1 завтра. «Прямий ефір». Андрій-професійний ведучий і просто добропорядна людина. Це було людське спілкування. На відміну від безсовісної Собчак, яка будучи допущеною в мій будинок, рилася в моїх шафах і тумбочках без мого відома і встановлювала приховану камеру і мікрофон в лазні.😝 Моя довірливість не має меж.🙈 Але, у випадку з Андрієм, вірю, не помилилася.👍🏼 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери ніяк не змогли прокоментувати побачене, адже хитра балерина вирішила приховати таку фунцію. Однак, хоч Анастасія і доводила, що Ксенія підставила її з прихованими камерами в лазні, Собчак виклала відеопідтвердження того, що артистка погоджувалася на все добровільно.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.