Спроба білоруського виконавця Діми Колдуна заспівати свою пісню "Кораблі" в караоке в одному з райцентрів Білорусі закінчилася бійкою, про що сам артист написав на своїй сторінці в Instagram.

На опублікованому знімку артист позує з підбитим оком і стертими кісточками пальців. Виконавець підписав його так: "Гастролі по Білорусі в самому розпалі. Вчора спробував заспівати "Кораблі" в караоке в провінційному містечку. Спасибі вдячним слухачам".

Підписчики почали обговорювати цю новину і припустили, що Колдун погано заспівав або обрав не ту пісню: "Даремно ти кораблі звичайно співав…", "є багато інших менш агресивних пісень". Фанати виконавця залишили також безліч коментарів, в яких цікавилися причиною конфлікту: "Рука не піднімається поставити лайк за таке жорстоке поводження з улюбленим артистом. А ось у кого рука піднялася на улюбленого артиста?".

Варто відзначити, що деякі фанати знайшли і позитивну сторону в тому, що сталося, і припустили, що відтепер на концертах виконавця від "ліхтаря" стане трохи світліше.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що мережа захопилася тим, як Олена Кравець з Кварталу 95 майстерно зіграла роль п'яної дівчини. У анонсі до опублікованого в інтернеті відео написано: "Чоловікам і так важко розібратися з думками, які живуть в голові кожної жінки. А коли жінка ще й вип'є - це взагалі катастрофа і повний "когнітивний дисонанс" для сильної половини людства".

Олена Кравець

Як повідомляв портал "Знай.uа": популярний український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, нерідко радує шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Нещодавно Потап показав кумедне фото, на якому позує на сонячній вулиці в стильному прикиді. Фанати виконавця відразу ж помітили помітне зниження його ваги і відзначили, що він навіть дещо помолодшав.

Також "Знай.uа" писав, що українська реперша Alyona Alyona (Олена Савраненко) , яка стрімко увірвалася в шоу-бізнес, випустила свій дебютний альбом під назвою "Гармата". У платівку увійшли 13 треків, в тому числі «Голови», «Рибки-3», «Відчиняй» і «Залишаю свій дім», які Олена представила не так давно. Назва альбому реперша придумала сама, так як часто називає себе "гармата".