Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій позує в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує у вишуканому вбранні і аристократичній позі. Для фотосесії українська красуня одягла світле плаття цікавої мереживної текстури. Цей наряд закритий з укороченими рукавами і невеликим комірцем, при цьому він вигідно підкреслює струнку фігуру Ольги. Волосся актриси розпущене і красиво укладеним хвилями спадає на одне плече, а на її обличчі легкий макіяж. Ольга не дивиться в камеру, вона сидить на табуреті біля столу, і поклала на нього лікоть.

У підписі до фотографії, Ольга Куриленко написала: "Яка ваша мотивація в понеділок?". Треба сказати, що актриса робить це частенько – то бажає гарної п'ятниці, вітає з вихідними, а понеділками заряджає позитивом. Це її фанати дуже люблять. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фолловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Фантастичний образ", "Посмішка найкрасивішої жінки!", "Так гарно", "Якщо ви принцеса, вам не вистачає тільки скляних туфель!", "Аристократична краса", "Твоя краса ніколи не закінчується", "Гарно виглядаєш", "Чарівна", "Моя найближча відпустка – моя мотивація у понеділок", "Твоя фотографія – це все, що рухає мною сьогодні", "Це фото може бути гарною мотивацією", "Красивий погляд", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.