Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій позує в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує у вишуканій сукні цікавого фасону. Вбрання частково оголює спину, плечі і руки актриси. Він складається з оксамиту і сітчастої тканини. Ольга Куриленко сфотографована зі спини, щоб продемонструвати її витонченість, одну руку вона поклала на бік. Волосся Куриленко зібране в оригінальну зачіску, які були популярні в минулому. На її обличчі видно яскравий макіяж. Відомо, що це один зі знімків фотосесії актриси для глянцевого журналу Rogue Magazine.

У підписі до фотографії актриса написала: "Щасливого понеділка!". Треба сказати, що актриса робить це частенько – то бажає гарної п'ятниці, вітає з вихідними, а по понеділках заряджає позитивом. Це її фанати дуже люблять. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фолловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Красиво і дуже жіночно", "Красивий образ", "Я люблю тебе", "Приголомшуюча. Щасливого нового тижня", "Дорога гарна Ольга, ти хороший професійний артист. Мені подобаються багато твоїх фільмів", "Бажаємо вам красивою тижня", "У неї хороший стиль", "Освітлення просто чудове", "Спасибі! Сподіваюся, у тебе теж прекрасний понеділок", "Сексуальна", "Фантастичне фото", - пишуть захоплені фанати в коментарях до фото Ольги Куриленко.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.