Дмитро Колдун постраждав у рамках гастролей по Білорусі. Співак, який у 2007 році представляв свою країну Білорусь на конкурсі Євробачення, в провінційному містечку отримав сильний синець під правим оком. Артист оприлюднив у своєму Instagram фото з гематомою і повідомив, що спробував заспівати свій хіт "Кораблі" у караоке. Інцидент мав місце 6 квітня в райцентрі Дятлово в Гродненській області.

"Гастролі по Білорусі в самому розпалі. Вчора спробував заспівати Кораблі в караоке в провінційному містечку. Спасибі вдячним слухачам", - написав співак у мережі.

Дмитро Колдун

Переможець проекту Першого Каналу "Фабрика зірок-6", який в 2017 отримав на Євробаченні 6 місце зі своєю англомовною піснею "Work Your Magic", зараз виступає з гастролями у концертному турі по Білорусі.

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Варто нагадати, що в 2018 році 11 листопада Колдун виступав в Україні в тимчасово окупованому Донецьку для бойовиків угрупування "ДНР". Дмитро потрапив до бази сайту "Миротворець".

Білоруський співак Колдун у базі "Миротворця" за підтримку терористів "ДНР"

Піар-менеджер Колдуна Юлія Сажина сказала, яким чином артист отримав синяк під оком. За її словами, насправді співака ніхто не бив.

Вона розповіла, що в Дятлово в залі Будинку культури під час його виступу зникло світло. А гематому артист отримав через те, що після виступу по дорозі до машини нібито не помітив яму на дорозі і вдарився головою об гойдалки.

Також повідомляється, що в лікарні медики діагностували у співака вивих коліна і підозрювали струс мозку.

Фани коментують допис: "Похоже, плохо спел", "Да.. зря ты корабли конечно пел.. есть же много других менее агрессивных песен", "Это кому же удалось дотянуться до звезды?", "А в чём корень зла? Им песня не понравилась?".

Нагадаємо, учасник Євробачення Дмитро Колдун отримав в око за спробу заспівати свою пісню в караоке.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Фреймут злякала дітей в школі прозорим вбранням: гола ревізія.

Також "Знай.uа" писав, що українська реперша Alyona Alyona (Олена Савраненко) , яка стрімко увірвалася в шоу-бізнес, випустила свій дебютний альбом під назвою "Гармата".