Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїх сторінках в соцмережах.

Останній опубикованный знімок в Insagram-каналі Потапа і Насті Каменських справив справжній фурор. З'явилося провокаційне і неоднозначне фото з популярним українським шоуменом, актором "Квартал 95" Володимиром Зеленським.

Кандидат у президенти і популярна виконавиця позують на шикарному кожанном кріслі в обнімку. Настя Каменських випромінює справжню сексуальність своїм котячим поглядом, а її латексні панчохи можуть звести з розуму будь-кого. Зеленський позує в елегантном чорному костюмі, на його обличчі мила посмішка.

В коментарях користувач novokhatskiialeksandr написав:

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

"Настюша а пам'ятаєш як за Юлю агітувала?"

Каменських
Каменських

Нагадаємо, що нещодавно Каменських разом з латиноамериканським виконавцем De La Ghetto випустили кліп на популярний хіт "Peligrоso". Так, артиска не перестає захоплювати відвертими образами з ролика, примірявши цього разу коротеньке блискуче плаття з глибоким декольте.

"#Peligroso", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Вау😍😍 така неймовірна,дуже гарно вийшло!", "Милашка 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💗", "Чарівно-гарна!!!😍", "Сексі!🔥", "Дуууже гарна!👍", "До чого ж ти прекрасна 😍😍😍", "Ти вогонь 🔥🔥🔥🔥🔥😍👍", "Сліпуча 🗯🗯🗯", "Настя, 🔥🔥🔥, ну мамасита!! В тобі стільки вогню, що ти секс без голої попи!! В очах стільки пристрасті, просто bang🔥".

Настя Каменських
Настя Каменських

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худий.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.