Скандальна українська телеведуча Леся Нікітюк поділилася в Instagram дивним знімком, на якому вона у ванній і з пінними вусами на обличчі. А пізніше, вже в Insta-stories, зробила колажі, на яких порівнювала себе в такому образі з іншими вусатими представниками шоу-бізнесу. Колега по цеху Олександр Педан теж потрапив під тролінг Нікітюк. В минулому КВНщик, а сьогодні популярний влогер не пропустив можливості постібати Нікітюк у відповідь. І опублікував фото, на якому він з рожевою пов'язкою на волоссі і зеленою маскою на обличчі.

"Ви просили зробити сезон шоу #повторяюфото – я зробив. Ну, а першою під роздачу потрапила моя подружаня @lesia_nikituk". написав під знімком Педан

У коментарях користувачі почали активно обговорювати, кому ж зелена маска личить більше – йому чи Лесі Нікітюк. Не могли відповісти на це питання і зіркові друзі ведучих Нового каналу.

"Навіть не знаю, кому приз". прокоментувала фотографію Олександра Педана співачка Оля Полякова

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сама ж Леся Нікітюк сприйняла тролінг колеги з гумором і написала йому:

"Це дуже харашо для лиця".

Весь процес Олександр Педан зняв на відео і показав на своєму YouTube-каналі.

Нагадаємо, відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з клієнтами в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, цього разу Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у київському ресторані.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

На фотографії, яка з'явилася в дописі артистки, вона постала на огляд публіки в стильному образі, сидячи в ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка. Леся зробила миле селфи на телефон, і в кадр потрапило не тільки її обличчя, але і красивий блакитний диванчик з помаранчевими подушками, на якому вона сидить.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.