Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася неймовірним ніжним вбранням, позуючи в довгій пишній сукні з глибоким декольте і доповнивши образ хвилястими кучерями. Так, артистка презентувала нову ліричну пісню українською мовою під назвою "Обіцяю". Настя заявила про радісну новину на "Вечорі прем'єр з Катериною Осадчою" і зізналася, що для неї композиція стала особливою і швидше за все, написана для коханого чоловіка.

"Сьогодні на «Вечері прем’єр з Катериною Осадчою» я презентувала дуже особливу пісню. Особливу, тому що вона сповнена найніжніших почуттів. Сподіваюся, що почувши її ві відчуєте серцем усе те, що я хотіла сказати між рядків. Вже в кінці квітня відбудеться офіційна прем’єра нового треку «Обіцяю»… та кліпу!
Чекаєте?", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Мені здалося, що це весільна сукня", "Шикарна дівчина 😍😍😍😍😘", "Наречена 😍", "Ангел 😍😍😍😍❤️❤️❤️🔥🔥🔥😘😘😘😘", "Ваууу. Ось це сукня гарна яка!! І Настя в ній".

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.