Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним фото. Нещодавно знаменитість позувала в дуже ніжній відвертій сукні тілесного кольору з діадемою на голові, великою повітряною кулькою у формі сердечка і яскравим букетом. Так, артиска попросила більше не дарувати їй квіти, а замість цього приносити іграшки і пояснила, чому.

"Як будь-яка дівчина, я шалено люблю квіти! Особливо коли вони від вас - мої ❤ глядачі та слухачі! Я знаю скільки тепла і любові ви вкладаєте в кожен букет і мені дуже шкода, що квіти не можна зберегти надовго, тому ось що я придумала: будь ласка, даруйте замість квітів іграшки, розвиваючі та настільні ігри, книги, набори для творчості для дітей до 14ти років! А я буду передавати їх у дитячі будинки/інтернати в кожному місті, де ми з Вами зустрічаємося! Уявляєте, скільки радості кожна іграшка принесе дитині, а моя подяка назавжди залишиться у вашому місті і буде жити довше, ніж 💐 Пропоную почати вже на найближчих концертах", - поділилася ідеєю Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "І квіти цілі, і дітки ради 🤗🤗🤗❤️❤️🔥", "Вірочка! Яка ж Ви добра душа!!!!😍 Спасибі Вам за те, що Ви робите!!!! На таких як Ви хочеться рівнятися!!!!👍", "Хороша ідея, побільше б артистів з такими ідеями, Віра, ви молодець😘", "Ох Вірочка ,яка гарна ідея ,діти будуть щасливі !!!", "Віра ти молодець. Спасибі що ти є .😎🙌".

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.