Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже пікантним образом, у якому виконала новий хіт "Мадонна" на шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою". Так, артистка вийшла на сцену в червоному латесном боді, імітуючи моду 17 століття, туфлях на високих підборах, з розкішною золотою короною на голові і довгою накидкою. Оля влаштувала не тільки яскраве шоу, але й засвітила ідеальні довгі ноги.

"Вчорашній Вечір прем'єр з @kosadcha був особливо солодкий і гарячий 🔥 Як вам поява Мадонни?", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери не пройшли повз: "Пропоную ввести номінацію-"найкрасивіші ноги України!!!!"💥💥💥💥💥", "Шикарна жінка! Неймовірно мотивує своїм примірному і надихає❤️❤️❤️❤️", "Ви не королева ночі, ви королева ВСЕСВІТУ!💖", "Божежмой, ну які ж ніжки, Оля, просто немає слів, шикарна🔥🔥🔥👏👏❤️".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Були і ті, хто розкритикували вбрання: "Так це не мадонна ,а АЛЄГРОВА ІРИНКА , навіщо така кАпІрка ?", "Костюм аля кіркоров😁💃👍❤", "Ой ,жах! З 1го по 5 фото Оля зробила з себе бабулю😮 Навіщо?🤔", "Царівна жаба", "Королева Вікторія без спідниці. 😂👏", "Мені здається пішов перебір, дуже скидається на Кіркорова, зіркова хвороба так позначається.".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.