Телеглядачів популярного шоу "Холостяк-9" у свіжому випуску чекають нові скандали та несподівана зміна правил, які, до речі, порушить сам красень Добринін.

Вже екватор романтичного реаліті "Холостяк" на телеканалі СТБ, де залишилися дев'ять обраниць Микити, з якими він не захотів попрощатися на минулій Церемонії троянд. Тому на початку тижня усі учасниці проекту знову зустрінуться зі своєю мрією - Нікітою.

шоу Холостяк

"Минулого тижня Гриша (ведучий - Ред.) запропонував влаштувати зустріч з усіма дівчатами. Мені ця ідея дуже сподобалася, тому що це ще один шанс побачитися з кожною з них", - пояснив Нікіта.

Але те, що готує новий випуск шоу, похитне впевненість фавориток Микити і значно послабить шанси Олі, Юлі і Наташі на довгоочікуване індивідуальне побачення.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нікіта Добринін

Ведучий проекту Григорій Решетник покажу свій обіцяний сюрприз – три нові учасниці на проекті! - розповіли автори проекту.

дівчата

"Може, це його подруги або знайомі", - припустить Юля.

"Там якась сцена була. Я думала, вони зараз будуть виступати", - прокоментує Марина.

Поява новеньких шокує дівчат і поставить Холостяка перед нелегким вибором. Незважаючи на це, Микита раніше запланував побачення з Олею і Наташею, і скасовувати романтичні зустрічі він не бажає.

шоу

Оскільки побачення буде на виліт, напруга між красунями лише зростає.

"Мені не хочеться перед Микитою проявити свою вразливість. А Наташа знає, як мене образити. Вона буде розглядати мене з ніг до голови, і чіплятися за все: за зуби, за години, за сережки", - висловила свої побоювання Оля.

Тому цілком ймовірно, що дівчата почнуть агресивно з'ясовувати стосунки прямо в ефірі, не виключено й бійку.

Чи стане ворожнеча учасниць їх квитком додому, про це дізнаємося у наступному випуску шоу "Холостяк 9".

А також на цьому тижні відбудеться індивідуальне побачення, яке сам Добринін визнає найромантичнішим за всі шість тижнів.

У пост-шоу в студії телеведучої Рози Аль-Намрі учасниці разом з експертами розберуться в тому, допустима брехня у стосунках.

Нагадаємо, ведучий Григорій Решетник розповів про головний козир холостяка Нікіти Добриніна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", головний холостяк країни проговорився про фінал проекту.

Також "Знай.ua" писав, що зірка Холостяка-9 розповів правду про "ідеальну дівчину".