22-річна магістр права з Одеси Діна покинула проект "Холостяк" через непорозуміння з завидним холостяком Микитою Добриніним. Учасники романтичного реаліті-шоу чекали від побачення один з одним більшого. Діна звинуватила Добриніна в некоректній поведінці - просто сіла в автомобіль, який викликав Микита і поїхала. Ексклюзивне інтерв'ю з учасницею публікує газета ФАКТЫ.Як виявилося, Микита очікував, що дівчина попросить залишити її в проекті. У Діни було одне бажання, яке Добринін пообіцяв для неї виконати. І вона могла просити про що завгодно, але своєю можливістю не скористалася з гордості.

Холостячка пішла з гордо піднятою головою

-Тільки на пост-шоу ви дізналися, що Микита розраховував на те, що ви ж висловите своє бажання і залишитеся в проекті. Що відчули, коли це почули?

Так, нічого особливого! Знаєте, Микита розраховував на одне, а я повела себе по-іншому. Адже за ходу реаліті виходить, що вибирає не тільки Холостяк, але і ми, учасниці. Вважайте, що я зробила свій вибір.

-Невже анітрохи не шкодували про те, що, дослухавши до кінця пояснення Микити, змогли б залишитися в проекті?!

-Ні! Знаєте, я не з тих дівчат, які будуть принижуватися, просити помилування і заохочення. Якщо я в чомусь завинила, то так, тоді могла б повести себе якось інакше. Але Микита ж бачив, саджаючи мене в машину, як я хвилююся і переживаю!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

-Хоча на побаченні з Холостяком ви вели себе досить спокійно і впевнено.

-Просто глядачі не бачили всього нашого з Микитою побачення і не чули всю нашу розмову. Чесно кажучи, я вважаю, що повинна була отримати троянду без загадываний будь-яких бажань. А Микита… Він, напевно, просто захотів потішити своє самолюбство. Але це не мій варіант. Я теж маю свій голос в цьому реаліті-і здатна приймати рішення. Тому я і зробила свій вибір - пішла з шоу. Що ж до Микити… Я бажаю йому тільки успіхів у пошуках своєї справжньої любові.

Нагадаємо, Добринін зізнався, що приховує від учасниць "Холостяка". "Я не так часто про це говорю...

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що культовий глянець Forbes опублікував рейтинг молодих мільярдерів. Так, наймолодшим холостяком виявився норвежець, 25-річний Густав Магнус Витзе.

Також завидний "Холостяк" Микита Добринін розкрив таємниці особистого життя і пояснив, чому прийшов на проект.

А ще скандальний російський співак Єгор Крід став об'єктом насмішок в мережі.