Відомий український провідний, головний редактор чоловічого журналу XXL і новий герой культового проекту "Холостяк" Микита Добринін дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виклав дуже незвичайне відео, на якому вчиться розмовляти мовою жестів. Так, артист пояснив, що виступає за рівні права і можливості, а ще підтримує нову тенденцію роботи глухонімих людей в сфері обслуговування.

"Не так часто про це говорю, але я намагаюся вчити жестову мову, адже в Україні все більше людей, які спілкуються тільки так і починають працювати в сфері обслуговування. Мені така тенденція дуже подобається.
Це і є рівні права і можливості.
І ось сьогодні я взяв участь у цікавому соціальному проекті з вивчення жестової мови.", - поділився емоціями Добринін. Фолловери залишилися в захваті: "Мені здається, з усіх холостяків, ти самий щирий та адекватний)", "Ще один привід захоплюватися вами)))😊", "В черговий раз переконуюсь наскільки Ви різнобічна особистість!!! І гарний,і розумний,і добрий,і чесний, відкритий!!!!! Не Чоловік,а мрія😍😋", "Круто! Це дуже здорово🙌", "Чудово, удачі!!!Це добра справа!!!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще