У четвертому випуску романтичного реаліті-шоу "Холостяк" на СТБ розгорівся перший серйозний скандал. Про це передає Clutch.

Як відомо, холостяк Микита Добринін відправився з учасницями на Кіпр. Телеведучий вирішив організувати одній з дівчат романтичне побачення на острові кохання, де, за легендою, вийшла на землю з морської піни богиня Афродіта. Для прогулянки по античним пейзажам Микита вибрав Софію.

"Вона дуже ніжна і почасти навіть чарівна. Мені хочеться, щоб Софія сьогодні максимально розкрилася. Мені здається, на нашому побаченні все буде сприяти тому, щоб вона відчувала себе вільно", — розповів про своє рішення Добринін.

Пара відправиться в купелі Афродіти, де, за легендою, богиня таємно вдавалася до любовних утіх з Адонісом. Вважається, що на цьому місці пара зможе зрозуміти один одного без слів, зав'язавши міцні стосунки.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На друге побачення Микита вирішив покликати одразу трьох дівчат: Аню, Юлю і Марину. Одна з дівчат вирішила запропонувати всім зіграти в провокаційну гру "Я ніколи не…". Обраницям Добриніна доведеться розповісти про себе багато пікантних подробиць: у кого був секс в машині, а хто робив силіконові груди?

Найбільший скандал розгорівся в будинку дівчат коли вони дізналися, що у однієї з учасниць, Олі, є при собі мобільний телефон. Як відомо, це грубе порушення правил проекту, але Микита сам подарував дівчині мобілку і активно розмовляв з нею.

Нагадаємо, у п'ятницю, 22 березня, глядачі телеканалу СТБ побачили третій випуск дев'ятого сезону шоу "Холостяк 9", який закінчився повною несподіванкою як для глядачів, так і для деяких учасниць.

Раніше Знай.uа повідомляв, головний герой дев'ятого сезону реаліті-шоу "Холостяк". Микита Добринін дав перше інтерв'ю. Новий Холостяк розповів, чому вирішив брати участь у проекті, а також поділився одкровеннями про минулий шлюб.

Також Знай.uа писав, Микита Добринін поділився улюбленими книгами і розповів, що його надихає.