Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment розповів шанувальникам про свого батька.

На своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія опублікував фотографію з рідною людиною і привітав його з Днем народження. На фотографії, яку холостяк зробив на телефон, він позує на прогулянці з татом. Шанувальники відзначили зовнішню схожість чоловіків. Іраклі зображений у чорній толстовці з рюкзаком на плечах, а його батько вийшов на прогулянку в блакитній футболці, поверх якої накинув картату кофту.

У підписі до фото Іраклі Макацарія написав кілька рядків грузинською мовою та вітання російською. "Спасибі велике всім за привітання. А сьогодні у головного чоловіка нашої родини День Народження. Мій батько дав мені розуміння з дитинства, яким повинен бути справжній чоловік. Я дуже вдячний йому за все, що він зробив для мене. У мене найкращий приклад батька, який тільки може бути і я буду всіляко намагатися стати таким же, як він. З Днем Народження, тато, я тебе дуже люблю", - зворушливо написав шоумен.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію Іраклі, фанати активно долучилися до привітань і пишуть купу приємних побажань. "З Днем Народження! Довгих років, здорових онуків", "Довголіття Вашому батькові!", "У Вас чудовий батько, якому дуже пощастило з сином. Передавайте йому найтепліші побажання, любові, здоров'я і багато-багато щастя", "Гарна сім'я", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" зізнався, що думає про українських дівчат.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.